Canada Goose jackan sverige

Så hittar du den äkta Canada Goose jackan, Vintern är nära och det är hög tid att ta fram vinterkläderna - eller skaffa sig nya t. ex. här på Trendsales. Canada Goose är känt för att leverera ,Shoppa canada goose trillium parka från vår kollektion av cana

Hur tvätta dunjacka?

 Denna fråga ber dig själv och alla runt varje tjej, mamma, fru, som försökte rensa upp sin vinterskrud. Någon rädd att tvätta ner jacka i att skriva och föredrar torra, men andra är inte rädd för att experimentera.

Tyvärr ganska ofta experiment slutet i tårar. Det är inte varje dunjacka redo för maskin tvätt. Så innan du slänger kläderna i trumman, är det värt att canada goose jacka dam billigt fundera ut hur att skölja ner och om det är värt att göra det. Ibland köper en ny sak i stället för bortskämda dyrare än helt enkelt använda kemtvättsservice. Men tvätta hemma är möjligt!

Lära sig att tvätta i maskin så att den blev fin och inte förvandlas till en bunt av:

1. Välj den känsligaste tvätt läget. Sätta en lägsta temperatur, Max, som tillåter tvätten dunjacka,-30 grader.

2. Använd endast flytande tvättmedel. I stormarknader i uppdelningen av hushållskemikalier hittar du särskilda medel för att tvätta ner-vadderad kappa.

3. Välj en minsta centrifugeringshastighet och canada goose väst dam rea läget extra sköljning. Efter tvättning dunjacka värt skölja den med fyra gånger.

4. Zastegni alla dragkedjor, knappar och knappar. Ta bort päls, om möjligt, och börja tvätta.

5. vara redo att torkar ner snabbt. Hänga den nära batteriet och regelbundet vstrâhivaj, vstrâhivaj och vstrâhivaj igen för att räta ut ludd.

Hur tvätta dunjacka: hemligheten

Det finns en liten billiga canada goose jackor på nätet hemlighet som hjälper dig att hålla en fin utsikt ner jacka. Sätta trumman innan tvätt-3-5 speciella PVC bollar eller samma tennisbollar. De låter inte ludd till bortsprungna.

Som ni kan se, är allt enkelt. Om du håller dig till canada goose jacka dam billigt reglerna är troligen med din puhovikom kommer allt vara OK! Vi hoppas att vi har svarat på din fråga "hur att skölja ner jacka?" och om du har något att tillägga-lämna din erfarenhet av tvätt dunjacka i kommentarerna!